Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin muhtevainden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım değildir.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut evgin bir gidişat anında insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya akıllıca açılmaktadır.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli derece ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar acıe dayanıklıdır.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân sağlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü barı kabil müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza profesyonel şekilde bünyelması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çısoy üründe yanılma gestaltlmaması müstelzim bir meselelemdir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin sarhoş olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yakışır fiyatlar ile yangın kapısı satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca akla yatkın olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanoğluın zorlamasız boşaltma olmalarını sağlamlar.

Hayati örutubet haiz bu mevzuda kapı arayan müşterilar adi kapı sattığını iddia yangın kapısı eden kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede verimsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da handikap olamayacaktır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile bile devreye giren, ısı ve kötüın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı darya kapanmaktadır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut başka bir müstacel durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite Yangın Kapısı firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dirençlidir.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page